Kalix-Lycksele 4-3 efter Sudden!!

Bloggansvarige kunde tyvärr inte åka till kalix för att följa matchen Kalix-Lycksele !!
Men enligt rapporter från Asplövens K-A Strömbäck  så var det ingen vidare tempo i matchen
Men första perioden så har Lyckseles jimmy stålnacke ett antal farliga chanser  och då var det stålnacke mot Kalix i princip hela perioden! Stålnacke fick till slut in pucken i andra perioden vilken start i sin nya klubb!!

Tyvärr missar K-A  nästan hela andra  perioden då han istället  fick rapportera från Kalix sporthall där Damlaget hade innebandy match!!

K-A kom tillbaks till sista perioden där han fick se Asplöven produkten sebastian rasimus göra mål på underligt sätt..
 Och Kalix såg ut att gå mot en seger  Men med 2 minuter kvar av matchen så får Kalix  Johan Karlsson black out  och slår  en puck-out  och  minuten senare är 3-3 ett faktum  Ett stort misstag av Johan karlsson  som inte alls imponerat hitills!!  I Sudden tar dock kalix absolut bästa spelare saken i egna händer och visar vilken klasspelare han är!! Anders Vikman skjuter 4-3

Välkommen tillbaks till division 1   Kalix Hockey!!

Matchens Profiler!  Anders vikman Kalix och Jimmy stålnacke Lycksele!