TIHC spelar i Suomisarja nästa säsong!!=)

Äntligen är det över, en lång hockeysäsong  som slutade lyckligt!! vi klarade avancemanget i sista omgången av kvalserien!!  Och vilken rysare det blev =) 3-4 i sudden  Latouche stor hjälte=) ..
och givetvis firades det till småtimmarna =) Tack alla supportrar och tack TIHC för en underbar säsong..

Njut av bilderna och snart börjar arbetet inför nästa säsong..TIHC åker upp till Levi för att fira detta  3 dagar in i dimman=)!!





Blir det nya poäng för Urban Lahtis gäng ikväll=)??

Jakobstad resan går mot sitt slut

Bloggansvarige sitter i hotellrummet och bloggar  snart ska vi checka ut och dra mot Ishallen
Vi har mött Jeppis 2 gånger tidigare och förlorat bägge sist vi var här i Jakobstad så var vi inte alls med i början och då small det=) vi förlora nästan två siffrigt.. men hemma pressa vi dem ända in i slutet och torska med udda målet dock var vi värda poäng i den matchen..

Igår hade vi en tuff match som vi till slut vann med 3-5 inatt har vi sovit gott och laddat för kvällens match .vi får hoppas att alla spelare har laddat på rätt sätt och inte varit ute i det lokala nattlivet=)..









på väg ner till hallen för morgonträning!!

Nu har man ätit frukost och vi ska strax ner till Kristallen för att ha morgon träning
dem flesta såg pigga ut och verkar som att alla vet hur viktigt det vore och ta poäng ikväll!!

bloggansvarige återkommer med mer info efter morgonträningen..




Vinst mot RAAHE 3-5

JAAA där satt den  vi vann 6 poängsmatchen mot raahe med 3-5 fy fan så skönt..

ligger i hotellrummet just nu och till en början var det tänkt att jag skulle blogga On the road men tyvärr var det nå fel med internet .. vi är i Jakobstad just nu och övernattar för att sedan spela mot Jeppis imorn  ska bli riktigt kul och se om vi kan skrälla imorn och ta poäng av hemma starka Jeppis..=).
Nu e vi verkligen med och slåss om Suomisarja plattsen=)....


Grattis Haparanda-Tornio Bandy och Asplöven

vad är det som händer här uppe i norr=)?

  Först kom Ingvar Kamprad och hans  IKEA  sen satte Asplöven Haparanda på kartan när man kvalade ifjol till Allsvenskan och nu gick Haparanda -Tornio Bandy till Elitserien Tänk att få se  AARNI och company på gränsvallen detta är väldigt stort..Och nu lyckades Asplöven återigen ta sig till kvalserien Vi får hoppas att Mustonens gäng får en bra start i kvalet och då kan allt hända...speciellt hemma i kokande arena polarica (förmodligen sveriges mest enögda Publik ) vissa likheter med  gamla kempehallen (Modo) =)

Tornio IhC

Tornio ihc tog 4 väldigt viktiga poäng förra helgen när man hemmaslog Yjk med 8-5 för att sedan förlora i sudden mot Länskollegan ETPO  med 5-4 Vi har torskat samtliga matcher mot Etpo nu och 2 efter sudden  det svider hårt men bara erkänna Etpo är näst bäst i länet efter Roki !! Till kommande helg åker vi iväg på borta turne då Raahe kiekko står för motståndet under lördagen och direkt efter matchen drar vi till jakobstad för att övernatta och på söndagen spela mot Jeppis som är överlägsen etta i kvalserien 6 poäng står på spel och vinner vi nu kan vi avgöra kvalserien på hemmaplan sen vem vill inte det=)?? Bloggansvarige kommer att blogga direkt från hotellet i Jakobstad ..




Elitserien, Allsvenskan ,Suomisarja!!

Bandy

Visst Mars brukar vara kvaltider men detta är ju sjukt=)! Lilla Haparanda håller på skrälla i Bandy sverige Just nu kvalar man till Bandy Elitserien och man ligger tvåa efter Falun och i sista omgången möts Falun-Happis och Falun e redan klara för elitserien!!man har allt i egna händer .. I kvällens viktiga match vann man mot Gripen med 7-6 efter otroliga 6+1 av mikko rytkänen skyttekungen lär ha erbjudande efter säsongen=)!!  kul att se så mycket folk på bandyn 1200 pers!!=)

Ishockey

Asplöven spelar playoff till allsvensk kvalserie Imorn möter man hemma starka piteå och detta blir tufft men Asplöven avgör detta i 2 raka och sedan börjar det roliga vem vill inte se örebro i fullsatt arena polarica Herr fahlander som betalat sig och sitt örebro till kvalserien=)... Dem hade åkt ut med dunder och brak mot piteå..Och ni som inte visste vad som skedde så Gjorde svenska ishockeyförbundet fel när dem lottade playoff 1 !!

Tornio ihc spelar också kvalserie mot suomisarja och ligger strax under strecket just nu men man har allt i egna händer och 4 vinster krävs för att ta steget upp ...

vem vinner vilka förlorar?

elitserielag i bandy, allsvenskt ishockeylag, ett lag i suomisarja   låter ju som en dröm för lilla eurocity och finns det sponsorer till detta=)?
jag gissar på att 2 av dessa lag tar steget upp! vilka det blir får vi veta i slutet av mars-april









RSS 2.0