Umppitunneli!! inget för Happis hetaste singel grabb!!

                                  Då var det återigen dags att  ge er det senaste nyheterna!!
   
               Igår kväll var det Poker  som stod på schemat   det dracks även en hel del alkohol  =) 
                Enligt säkra källor så  spelades det tydligen riktigt bra poker eller var det egentligen poker det spelades?
                  Kan ha varit Lotto också=)..kring midnatt blev det avfärd mot tornios stolthet Umppitunneli tyvärr kunde inte bloggansvarige följa med eftersom  Taxin lyckas tydligen med bedriften att köra fel I haparanda och helt plötsligt hamnar man  på Renvägen 19 Nåja dörren stod öppen  det var bara traska in och vad som hände sen tar vi inte upp här=)*..
   
                 Happis hetaste singel grabb lyckades tydligen med att vinna en hel del pengar igår
                 Men hur var det nu med otur i spel tur i kärlek?eller tvärtom=)?= och Hur gick Natten i Tornio?

                Bloggansvarige ringer upp Happis hetaste singelgrabb och frågar hur  det egentligen står till!!

                  när bloggansvarige når Andreas låter han  väldigt bitter och givetvis förstår man då att  Natten  kan inte ha varit toppen..vad kan då ha gått fel efter den perfekta starten på kvällen? Tydligen så byggdes det inga Broar  och då gott folk då är det svårt att hitta Bäver!! Andreas tror att det måste vara den dåliga marknadsföringen av bloggen på den finska sidan som ställt till för han!! När till och med dem billigaste finska tjejerna dissar en då är det Kris menar han!!
Bloggansvarige lovar att göra sitt bästa För att hjälpa Andreas  ur svackan!! Lördag gör vi ett nytt försök den här gången ska bloggansvarige följa med som Tolk så inga bävrar går till spillo tack vare dålig kommunikation=) annars kan jag tipsa om en jätte bra Kurs    http://www.edupoint.se/kurser/personlig_kommunikation/index.htm?gclid=CNDW2Lre1JUCFQ-mQwodSzC9XQ

   Idag har bloggansvarige suttit på Nya Konditoriet och fikat och snackat en massa hockey och varit allmänt trött efter allt Vin igår==)..och man har även hunnit med lite Dejtande=)


       Imorgon blir det hockey Derby i Arena Polarica Asplöven -Kalix   tyvärr kommer inte bloggansvarige vara på plan (vilket många kanske tror) men givetvis kommer jag finnas på läktaren och intervjua Kändis Eliten!! 
      En tråkig nyhet är att Asplöven Sparkar Jimmy stålnacke och Björn teräsniska ,Hur tar happis hetaste singeltjej detta??)_)=)  Bloggansvarige påminner att det finns 25 grabbar i ett hockey lag=)

  Grattis säger vi till Emma Medström  (Happis tjej) som tagit sig vidare i  IDOL!!


Avslutar med några bilder på Haparandas kändis Elit!!  









         
                    
             


Kommentarer
Postat av: FAN!

Varför har ni inte bilder av Emma Medström!? Alla vill ju se Emma Medström! Sen skulle ni kunna ha några viden där Emma sjunger! Hon är bäst på att sjunga!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0