Fullsatt Arena och Publikfest men Etpo förstörde festen!

Äntligen spelades matchen alla väntat på TIHC- ETPO72  Hetare Derby får man leta efter i Finland=)!!

En fullsatt Arena 20 minuter före nedsläpp stämningen var på topp Etpo fansen hade verkligen laddat inför detta möte!!=)
TIHC började starkast och Jukka Salmela fick jobba hårt i Etpos mål.. tyvärr får vi inte in pucken..Etpo stänker dit  0-1 i powerplay och efter det tog Etpo över matchen och i andra perioden började målen rulla in nattsvart för TIHC och kvällen var givetvis förstört 1-8 slutresultat  på läktaren vann etpofansen med 0-100  ..Givetvis kändes det tungt att förlora  inför fullsatt arena (750 pers)  men det är bara glömma matchen .

YLIVIESKA.

Söndag morgon var det avresa till ylivieska och möte med YJK viktig match där bägge lagen var i stort poängbehov.. tyvärr får vi inte nånting gratis denna afton heller och YJK får i princip 5 heta målchanser och sätter 4 mål.. vi dominerar matchen fullständigt och har frilägen och ramträffar men inget vill in !bedrövligt!! slutresultat 4-3  ..

skador oroar

TIHC som redan har matihaldi  och Keskitalo skadade åkte på ännu fler skador då J-P mattila och sebastian lukin fick avstå dagens träning!  som tur är har TIHC spelledigt i 12 dar och då bör vissa av spelarna vara tillbaka!!





Så här kan man sammanfatta denna kvalserie hitills  pucken vill fan inte in!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0