Ylläs 2009!!

Då e man tillbaks efter en underbar weekend  i Ylläs !!

Fredag -måndag var man i yllä's och njöt av minisemestern från hockeyn  Tihc var nämligen spellediga förra helgen!!
Det dracks cider och minttu choklad och ett par flaskor vin också=)
 

Fredag 
   vi kom  fram till Ylläs och bastun slog man igång direkt=)  sen var det matlagning som gällde Pizza stod på menyn =) mums=).. En flaska vitt sjönk ner fort .Bloggansvarige och sin käraste hoppa in i bastun efter det var det myspys och film=) en kortpromenad med Hunden också!!

Lördag
Då var det dags för snowboarding=)  Bloggansvarige som endast åkt en gång tidigare i sitt liv trodde att detta skulle bli en enkel match men fy fan...att åka på en open ice tackling och plocka grejer efter sig är en sak men detta var ju rent av livsfarligt  här fick man verkligen plocka grejer efter sig=) tror man föll 100 gånger  1 dagskort för mig är lika med 1 gång upp och ha r man tur är man nere före dem stänger backarna=)!!
Träffade på min käre syster också som skulle visa hur man åker.. lite hjälp fick man iaf  (tack)=)
bara att acceptera flickvännen var 100 gånger bättre på denna sport=)
På kvällen njöts det av god mat vi lagade Biff med vitlökskroketter...

SÖNDAG
Långpromenad med hunden ca 10 km  vi var och hälsade på tjejens släktingar
Gick sedan till Taiga för att njuta av lite Afterski minttu choklad=).. Beställde 2 st minttu choklad bartendern serverade 4 st =) hoppsan vet inte vars denna tös hade tankarna i=)..
sen var det dags att gå hem dem 10 km igen.. fy fan så tungt men men Bastun var varm hemma och massage fick man sen också =)

Måndag
Frukost  ,Städning  Och däckbyte .. Jobbigt o få Punktering  men det visade sig att det fanns  Kolari kumi OY i närheten så allt löste sig.. Full fart hemåt jag hade nämligen träning 19:20  Vid 17 tiden var vi framme i Övertorneå snabbmiddag på Lövbiten för att sedan gasa hem till Tornio och direkt till Plussa arena och träning!! hur den gick? ja åt helsike givetvis=)..







'



 

Kommentarer
Postat av: T

Hörry det var faktiskt 3km till backen inte 10 ;) hihi.. mästerkocken playboy :D

2009-02-18 @ 10:39:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0