Elitserien, Allsvenskan ,Suomisarja!!

Bandy

Visst Mars brukar vara kvaltider men detta är ju sjukt=)! Lilla Haparanda håller på skrälla i Bandy sverige Just nu kvalar man till Bandy Elitserien och man ligger tvåa efter Falun och i sista omgången möts Falun-Happis och Falun e redan klara för elitserien!!man har allt i egna händer .. I kvällens viktiga match vann man mot Gripen med 7-6 efter otroliga 6+1 av mikko rytkänen skyttekungen lär ha erbjudande efter säsongen=)!!  kul att se så mycket folk på bandyn 1200 pers!!=)

Ishockey

Asplöven spelar playoff till allsvensk kvalserie Imorn möter man hemma starka piteå och detta blir tufft men Asplöven avgör detta i 2 raka och sedan börjar det roliga vem vill inte se örebro i fullsatt arena polarica Herr fahlander som betalat sig och sitt örebro till kvalserien=)... Dem hade åkt ut med dunder och brak mot piteå..Och ni som inte visste vad som skedde så Gjorde svenska ishockeyförbundet fel när dem lottade playoff 1 !!

Tornio ihc spelar också kvalserie mot suomisarja och ligger strax under strecket just nu men man har allt i egna händer och 4 vinster krävs för att ta steget upp ...

vem vinner vilka förlorar?

elitserielag i bandy, allsvenskt ishockeylag, ett lag i suomisarja   låter ju som en dröm för lilla eurocity och finns det sponsorer till detta=)?
jag gissar på att 2 av dessa lag tar steget upp! vilka det blir får vi veta i slutet av mars-april









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0